SlimLine 38

Light, Elegance and Comfort

SlimLine 38 je visoko izolacioni sistem prozora i vrata koja se otvaraju ka unutra i ka spolja, koji kombinuje eleganciju i komfor, sa jedinstvenim dizajnom. Ovaj specijalno tanak čelik je savršeno rešenje za savremenu arhitekturu i renoviranje prozora sa čeličnim ramom, poštujući originalni dizajn uz ponudu boljeg rešenja za toplotnu izolaciju.

SL 38 sistem je dostupan u 3 različite minimalističke varijante dizajna, Classic, Ferro i Cubic, za savršeno uklapanje arhitektonskog aspekta zgrade. Prozori i vrata mogu da se dostave sa duplim i troduplim staklom pri čemu se ne gubi ultra tanak izgled.

      
U kombinaciji sa svojim super izolacionim svojstvima, ovaj sistem obezbeđuje savršenu harmoniju između trajnosti materijala, jednostavnog dizajna i zahtevnih arhitektonskih izazova.
 
SlimLine 38 nudi alternativu za imitaciju fino profilisanih čeličnih prozora. Idealan je za modernu, minimalističku arhitekturu.

SLIMLINE 38 CLASSIC 

Varijanta klasičnog dizajna SlimLine 38 se zasniva na njegovom atraktivnom prethodniku, sistemu CS 38-SL. Dizajn je inspirisan industrijskim izgledom "čeličnih" prozora, u kombinaciji sa poboljšanim toplotnim karakteristikama. SL 38 Classic sistem obuhvata, pored različitih konfiguracija prozora, pojedinačna i dupla vrata koja odgovaraju za ulazna ili balkonska vrata.

> OTKRIJTE VIšE

SLIMLINE 38 CUBIC

Cubic dizajn karakteriše kockast izgled i osećaj, idealan je za modernu arhitekturu i renoviranje prozora sa čeličnim ramovima, poštujući originalni dizajn koji istovremeno nudi poboljšano rešenje za toplotnu izolaciju.

> OTKRIJTE VIšE

SLIMLINE 38 FERRO

Ferro varijanta dizajna pretvara Cubic dizajn u "čelični izgled" pomoći kockastih detalja na prozorskim elementima koji se otvaraju. Sistem je izuzetno pogodan za konfiguracije od poda do plafona, u kojima Džordžijanske rešetke naglašavaju arhitektonski dizajn.

>  OTKRIJTE VIšE

 

TEHNIčKESpecifikacije
REFERENCEProjekta
PREUZIMANJEbrošure
PRONAđITEpredstavništvo u vašoj blizini