Ventalis

Ventalis

Ventalis

Protok svežeg vazduha

Ventalis® je inovativni ventilacioni sistem koji može da se kontroliše i koji ima sam-regulišući protok vazduha koji može bez šava da se ugradi u prozore i klizna vrata. Ovaj modularni sistem obezbeđuje efikasnost i estetski dizajn, koji je jednostavan za čišćenje i održavanje. 

Patentirane samo-regulišuće jedinice automatski otvaraju i zatvaraju dovod vazduha kada se pritisak vazduha poveća ili smanji, i tako održavaju konstantan dotok zaduha. Pored toga, Ventalis sistem se lako podešava u 5 različitih pozicija, tako da korisnici mogu lako da podese jačinu ventilacije.

Ventalis sistem se ugrađuje u gornji deo prozora ili u klizna vrata u takozvane „suve prostorije“. Može da se izradi u različitim konfiguracijama, u zavisnosti od estetike i potrebnog protoka vazduha, kako bi bio u skladu sa važećim propisima. Ventalis može da se ugradi u širok raspon Reynaers sistema: ES, CS 68, CS 77, CP 130 i CP 155.

Preuzimanja

Registrujte se ili se prijavite ukoliko želite potpun pristup katalozima proizvođač CAD fajlovima, CE-pasošima i ostalom.
Ili Registrujte se