CW 50-SG

CW 50-SG

Concept Wall 50 'Strukturno zastakljen'

Neograničena sloboda kreativnosti i maksimalna osvetljenost

Concept Wall® 50 je sistem fasade i krova koji nudi neograničenu slobodu dizajna i omogućava maksimalnu transparentnost. Kao takav, CW 50 je dostupan u nekoliko varijanti dizajna i zastakljivanja, ali takođe obuhvata različite tehničke varijante za usklađivanje sa navedenim nivoima zaštite od požara i toplotne izolacije. 

Varijante dizajna nude rešenja za spoljašnjost i unutrašnjost zgrade. Varijante zastakljivanja idu od korišćenja standardnih ploča pod pritiskom do strukturno zastakljenih i strukturno fiksiranih rešenja.

Širok asortiman od CW 50 profila ispunjava sve zahteve savremene arhitekture. Po pitanju energetske efikasnosti, ovaj sistem nudi rešenje na različitim nivoima, čime je omogućena upotreba trostrukog zastakljivanja čineći ovaj sistem primenljivim čak i za energetski pasivne stambene objekte ili niskoenergetske zgrade. Pored toga, namenski tipovi otvaranja mogu da se ugrade bez šava; kao što je prozor sa paralelnim otvaranjem, nagibni prozor, prozori sa skrivenom ventilacijom i prozor na kip, ali takođe i ventilacioni otvor ravnog krova za ugradnju u krovne elemente CW 50 sistema.

Preuzimanja

Registrujte se ili se prijavite ukoliko želite potpun pristup katalozima proizvođač CAD fajlovima, CE-pasošima i ostalom.
Ili Registrujte se

Tehničke informacije

Karakteristike

Vidljiva širina u enterijeru50 mm 
Vidljiva širina spolja50 mm 
Visina popusta20 mm 
Min. debljina stakla24 mm 
Maks. debljina stakla36 mm 

Performansa

Komfor
Ispitivanje maks. nepropusnosti vazduha pod pritiskom1200
Vodonepropusnost1200
Akustična efikasnost60 (-2;-6) dB
Energija
Toplotna izolacija (Uf)0,8 W/m²K

Elementi za otvaranje

  • All Reynaers SystemsAll Reynaers Systems