CW 50-FV

CW 50-FV

Concept Wall 50 'Francuska verzija'

Neograničena sloboda kreativnosti i maksimalna osvetljenost

Concept Wall® 50 je sistem fasade i krova koji nudi neograničenu slobodu dizajna i omogućava maksimalnu transparentnost. Kao takav, CW 50 je dostupan u nekoliko varijanti dizajna i zastakljivanja, ali takođe obuhvata različite tehničke varijante za usklađivanje sa navedenim nivoima zaštite od požara i toplotne izolacije. 

Varijante dizajna nude rešenja za spoljašnjost i unutrašnjost zgrade. Varijante zastakljivanja idu od korišćenja standardnih ploča pod pritiskom do strukturno zastakljenih i strukturno fiksiranih rešenja.

Širok asortiman od CW 50 profila ispunjava sve zahteve savremene arhitekture. Po pitanju energetske efikasnosti, ovaj sistem nudi rešenje na različitim nivoima, čime je omogućena upotreba trostrukog zastakljivanja čineći ovaj sistem primenljivim čak i za energetski pasivne stambene objekte ili niskoenergetske zgrade. Pored toga, namenski tipovi otvaranja mogu da se ugrade bez šava; kao što je prozor sa paralelnim otvaranjem, nagibni prozor, prozori sa skrivenom ventilacijom i prozor na kip, ali takođe i ventilacioni otvor ravnog krova za ugradnju u krovne elemente CW 50 sistema.

Preuzimanja

Registrujte se ili se prijavite ukoliko želite potpun pristup katalozima proizvođač CAD fajlovima, CE-pasošima i ostalom.
Ili Registrujte se

Tehničke informacije

Karakteristike

Vidljiva širina u enterijeru50 mm 
Vidljiva širina spolja50 mm 
Maks. inercija bifora (lx: opterećenje vetrom)1614 cm⁴ 
Visina popusta20 mm 
Min. debljina stakla6 mm 
Maks. debljina stakla44 mm 

Performansa

Komfor
Ispitivanje maks. nepropusnosti vazduha pod pritiskom4 (600 Pa)
VodonepropusnostR7 (600Pa)
Otpornost na opterećenje vetrom1200 Pa
Akustična efikasnost60 (-2;-6) dB
Energija
Toplotna izolacija (Uf)0,8 W/m²K

Elementi za otvaranje

  • Structural Top Hung WindowStructural Top Hung Window
  • Top Hung WindowTop Hung Window