Reynaers HiFinity platforma

Građevinski projekat je svima šef. On ima ciljeve koji su mnogo širi od samog fokusa našeg delovanja. Građevinskom projektu, učesnici treba da predaju svoj maksimum i da se potrude da uvek izađu iz zone komfora, kako bi nas građevinski projekat nagradio istim.

Građevinski projekat to vraća višestruko: direktnim korisnicima, prolaznicima, gradu i  društvu u celini. 

Danas se nalazimo u svetu u kome je delić sekunde dovoljan da se situacija drastično promeni. Digitalizacija pred nas stavlja velike izazove i motiviše nas da se konstantno usavršavamo, tražeći nova rešenja, inspiraciju i digitalizaciju postojećih procesa. Može se reći da živimo u eri Hibrida u kojoj liniju između tradicionalnog i digitalnog čini tanka, gotovo nevidljiva nit.

Reynaers Aluminium nije samo dobavljač sistema. Reynaers kao jedna od vodećih evropskih platformi za razvoj projekata, svojim klijentima obezbeđuje jedinstven alat i tehnologiju, koja ih prati duž celog procesa, od inspiracije do servisa.

 

Od inspiracije do dizajna

 

 

Avalon → Doživljaj projekta koji je u dizajn fazi, kao i mogućnost unapređenja rešenja i sagledavanje rezultata.

Reynaers-ov svet → aplikacija zahvaljujući kojoj se krajnji korisnik može upoznati sa svim tipologijama otvaranja proizvoda

www.reynaers.rs → korporativni sajt na srpskom jeziku

Reynaers Showroom u Beogradu → mesto na kome vas rado očekujemo i gde možete isprobati naše proizvode i predstaviti ih svojim klijentima