Reynaers centra za obuke i automatizaciju

Kompanija Reynaers naglašava važnost kvalitativne proizvodnje i izolacije za dugoročnu performansu aluminijumskih sistema. Zato održavamo odnose sa jakom međunarodnom mrežom profesionalnih proizvođača prozora i dizajnera, i takođe organizujemo obuke u našem Reynaers Institutu.

 

TEORIJSKE I PRAKTIČNE OBUKE

Godišnje organizujemo oko 1800 dana obuke za klijente i zaposlene. Na ovim obukama naši klijenti mogu da steknu potrebne veštine i know-how za sklapanje i ugradnju naših sistema. To im omogućava da svojim klijentima pruže visoko kvalitetne usluge.  

Na našem Reynaers Institutu , nudimo sledeće praktične obuke:

  • Obuka vezana za sklapanje
  • Obuka vezana za ugradnju
  • Obuka vezana za softver

Naša praktična obuka se sastoji od osnovnih i specijalističkih kurseva (sklapanje i ugradnja) kao i časova za vezanih za korišćenje softvera (ReynaPro). Takođe, redovno organizujemo seminare i prezentacije za arhitekte vezane za trendove i inovativne fasadne tehnike.
Svi video snicmi naših obuka su dostupni na Reynaers YouTube kanalu. Za dodatne informacije o obukama i/ili seminarima molim da nas kontaktirate na info@reynaers.com.     

 

USLUGE AUTOMATIZACIJE

Reynaers nudi klijentima celokupan asortiman rešenja za automatizaciju preko namenskih partnerstava. Svaka faza procesa proizvodnje može da se optimizira pomoću fino podešene kombinacije odgovarajućeg iskustva i know-how, najsavremenijih mašina i tehnologija i optimiziranog linka za ReynaPro softver. Na taj način fabrikator dobija mogućnost da vrši porizvodnju na najefikasniji način, da smanji troškove i poveća profitabilnost. Da bismo to postigli, biramo najefikasnije i najpogodnije rešenje za svaki način rada na našim profilima.

 
reynapro
 

To allow fully automated production of our systems, there is a direct link between various machines and the ReynaPro software. This ReynaPro software includes a database of all profiles and accessories, allowing calculation and manufacturing of projects. The technical data and commercial information are continuously updated and supported by our technical service.

Reynaers established close partnerships with machine suppliers — this to optimally set-up and install different types of machines, but also to ensure full service and support after installation. All our experience and know-how is also used to assist fabricators in selecting the correct tools and machines and setting up a perfect work floor layout.

PreuzmiteBrošuru Reynaers instituta