Ventilacija

Komfor takođe podrazumeva odličnu ventilaciju prostorija u zgradi. Da biste sačuvali estetski aspekt vaših prozora i vrata, Reynaers je razvio jedinstveni, samo-regulišući ventilacioni sistem koji se zove Ventalis. Ovaj sistem je potpuno integrisan u profil prozora, što ga čini gotovo nevidljivim.

Kvalitet vazduha
Ventilacija je potrebna za održavanje dobrog kvaliteta vazduha u prostoriji. To je važno za zdravu unutrašnju klimu, naročito u prostorijama u kojima ima dosta vlage, kao što su kuhinja i kupatilo. Ovde je važno da se pronađe balans između izolacije i ventilacije. Ventalis ima rešenje.

Samo-regulišući
Ventalis omogućava brojne konfiguracije, u zavisnosti od estetskih zahteva ili potrebom za dotokom vazduha. Jedinice automatski regulišu dotok vazduha, u zavisnosti o vazdušnog pritiska. Ventilacija se vrši bez rizika od prodora kiše ili insekata u vaš dom.

Jednostavno podešavanje
Ventilacioni ventil se otvara u pet različitih pozicija, od zavorene do otvorene sa tri pozicije između. Možete lako sami da odredite nivo ventilacije. Bez obzira na poziciju ventila, dotok vazduha se automatski reguliše.