O nama

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata, zavesne zidove, klizne sisteme, zaštitu od sunca i zimske bašte. Inspirisani smo energetskom efikasnošću i željom da budemo odgovorni prema životnoj sredini.

Pored širokog asortimana standardnih rešenja, takođe izrađujemo po meri rešenja za sve sektore tržišta – od stambenih do poslovnih i industrijskih projekata. Naši visoko kvalitetni sistemi ispunjavaju najstrožije zahteve u smislu komfora, bezbednosti, arhitektonskog dizajna i energetske efikasnosti. Reynaers nije samo dobavljač, već je i dragoceni partner— za arhitekte, fabrikatore, solarne instalere, projektante, investitore i krajnje korisnike.

Reynaers Aluminium je osnovan 1965. i predstavlja deo Grupe Reynaers, koja trenutno ima 2322 zaposlenih u više od 40 država širom sveta i izvozi u više od 70 država na 5 kontinenata. Kompanija, sa sedištem u mestu Duffel, Belgija je ostvarila godišnji obrt od 580,2 miliona evra u 2019. godini.