Naši proizvodi

Naši proizvodi

Reynaers Aluminium je vodeći stručnjak u Evropi za razvoj i marketing u inovativnim i održivim aluminijumskim rešenjima za prozore, vrata, sistem zidnih zavesa, kliznih sistema, zaštite od sunca i staklenih bašti. Vođeni energetskom efikasnošću i spremnošću da preuzmu odgovornost za životnu sredinu.

Naš visoko kvalitetni sistem ispunjava i najstrože zahteve kada su u pitanju udobnost, energija, bezbednost, arhitektonski dizajn i energetska efikasnost.

Sloboda oblika i stilova

Kada je u pitanju sloboda u projektovanu, aluminijum je metal izbora. Stilovi, oblici, veličine, vrste otvaranja, boje, detalji... O svemu možete sami da odlučite. To vam omogućava da izrazite svoju ličnost kroz stil građevine ili stil vašeg projekta.

Udobnost je ključ

Reynaers sistemi su projektovani da ispune zahteve različitih nivoa toplotne izolacije. Reynaers profili takođe imaju jedinstveno središnje zaptivanje ili zaptivke kao i trajno zvučno zaptivanje, kako bi se obezbedila izolacija.

Maksimalni nivo bezbednosti

Jedan od najviših prioriteta Reynaers-a je maksimalni nivo bezbednosti građevinskih elemenata. Kako bi detaljno pratili sve aktivnosti testiranja, Reynaers je napravio poseban centar za testiranje gde se svi testovi strogo nadgledaju.