Boje

Aluminijum je bez sumnje idealan materijal za kreiranje koncepta savremenih zgrada. Obojeni prozori i vrata svakako daju dodatnu vrednost vašoj zgradi. Mogu da kombinuju impresivni spoljašnji izgled sa prijatnom unutrašnjom atmosferom za život.

Lakiranje u dve boje
Pretpostavimo da želite da uklopite spoljašnju boju vaših prozora sa fasadom i da izaberete boju za unutrašnjost koja se savršeno uklapa sa vašim enterijerom. Reynaers može da vam obezbedi profile za  enterijer i eksterijer u gotovo bilo kojoj boji koju možete da zamislite.  Dostupno je preko 450 nijansi i završnih obrada: metalik ili anodizirana, mat ili sjajne RAL-boje, ili čak Coatex koji zahteva minimalno održavanje i veoma je otporan na ogrebotine. Pored toga vaši prozori mogu da imaju realističnu drvenu konstrukciju.Pomoćna oprema u boji
Ručke, šarke i ostali elementi takođe mogu da budu u istoj boji kao prozori. Čak su i drenažni poklopci dostupni u RAL bojama. Ako izaberete elemente u boji, dobićete besprekorno uklapanje svih pomoćnih elemenata sa vašim prozorima.