TR 200

TR 200

Thermo Roof 200

Uživajte u suncu

Thermo Roof 200 je toplotno izolacioni sistem staklenika koji nudi širok raspon krovnih konfiguracija. U zavisnosti od dizajna staklenika, krovna konstrukcija može da se optimizira kako bi se savršeno uklopila u vaše potrebe. Unutrašnjost krovne konstrukcije ima minimalistički izgled. Oluci su dostupni u tri varijante zahvaljujući čemu mogu savršeno da se uklope u vaš stil; Renesansa, Funkcionalnost ili Elipsa.

Pored toga, ovaj sistem staklenika omogućava ugradnju ventilacionih otvora na ravan krov, koji po želji može da ima električni sistem rada. Kada su u pitanju zahtevi vezani za toplotnu izolaciju, jedinstveni koncept zastakljivanja ovog sistema čini ga savršeno pogodnim za trostruko zastakljivanje. TR 200 ima slojevite učvršćivače koji pored toga što mogu da nose težinu trostrukog zastakljivanja, takođe mogu da izdrže i teret snega.

Toplotna izolacija ovog rešenja za krov, u kombinaciji sa bešavnom ugradnjom prozora, vrata ili čak kliznih i harminika vrata, čini da TR 200  bude idealno proširenje vaše kuće.

Preuzimanja

Tehničke informacije

Karakteristike

Min. vidljiva širina raftera70 mm 
Min. debljina stakla6 mm 
Maks. debljina stakla40 mm 
Toplotna barijeraFibreglass Reinforced Polyamide Strips  

Performansa

Komfor
Ispitivanje maks. nepropusnosti vazduha pod pritiskom3 (600 Pa)
Vodonepropusnost9A (600 Pa)
Otpornost na opterećenje vetromC2 (800 Pa)
Energija
Toplotna izolacija (Uf)1,8 W/m²K