CW 65-EF

CW 65-EF

Concept Wall 65 'Element Façade'

Objedinjeni sistem fasade uz maksimalnu transparentnost

Concept Wall® 65-EF je isplativ sistem zavesnog zida za elementne fasade sa elegantnom estetikom, bez ugrožavanja ekstremne snage i stabilnosti koja je pptrebna za visoke konstrukcije. 

Karakteristike objedinjene fasade imaju za rezultat veliku brzinu izvršavanja radova na lokaciji zgrade, zato što se elementi kompletno montiraju u radionici. Ova visoka produktivnost obuhvata i arhitektonsku estetiku pošto se CW 65-EF izrađuje isključivo od tankih profila od 65 mm.

CW 65-EF ispunjava najstrožije zahteve vezane za zaštitu od prodora vazduha i vode i otpornosti na udare vetra. Ovaj sistem zavesnog zida je dostupan sa različitim nivoima izolacije, tako da ispunjava odgovarajuće zahteve zgrade vezane za izolaciju. Takođe nudi mogućnost ugradnje trostrukog zastakljivanja.

CW 65-EF je dostupan u dve varijante zastakljivanja, sa jedinstvenim karakteristikama: Varijanta Kasetno zastakljivanje (CG) drži staklo pomoću profila za zastakljivanje, dok je staklo kod varijante Konstrukcijsko zaptivno zastakljivanje (SG) vezano za konstrukciju, tako da kompletna površina stakla bude na spoljašnjoj strani zgrade. Kako bi u potpunosti bile zadovoljene potrebe zgrade, ovaj sistem CW 65-EF može da integriše elemente sistema otvaranja za nagibne prozore i prozore sa paralelnim sistemom otvaranja.

Preuzimanja

CAD FAJLOVI

Architect katalog (PDF) sadrži informacije i nazive fajlova pojedinačnih CAD fajlova. U ovom dokumentu možete da pronađete potrebne CAD fajlove za svaki odeljak.

Tehničke informacije

Karakteristike

Vidljiva širina u enterijeru65 mm 
Vidljiva širina spolja65 mm 
Min. inercija prozorskog krsta (lx: opterećenje vetrom)58 cm⁴ 
Maks. visina ventilacionog otvora3700 mm 
Maks. širina ventilacionog otvora1600 mm 
Min. debljina stakla4 mm 
Maks. debljina stakla36 mm 

Performansa

Komfor
Ispitivanje maks. nepropusnosti vazduha pod pritiskomAE 700 (700 Pa)
Vodonepropusnost1200
Energija
Toplotna izolacija (Uf)2,9 W/m²K

Elementi za otvaranje

  • All Reynaers SystemsAll Reynaers Systems
  • Parallel Opening WindowParallel Opening Window
  • Top Hung WindowTop Hung Window