Kompanija Reynaers Aluminium - Pogled u budućnost i nakon 15 godina uspeha u Srbiji!

2503

Sve je počelo pre više od pola veka u malom mestu u Belgiji po imenu Duffel gde je Reynaers Aluminium osnovan kao porodična firma. Kvalitet i pogled u budućnost bile su ideja vodilja i tada i danas kada je Reynaers Aluminium proširio svoje poslovanje na više od 70 zemalja širom sveta na 5 kontinenata u kojima zapošljava više hiljada ljudi.

Jedna od tih zemalja je i Srbija, gde Reynaers Aluminium ove godine obeležava jubilej - 15 godina uspešnog poslovanja. Kako će vaša bravarija i stolarija izgledati za 15 godina - saznaćete ako pogledate objekte s početka poslovanja kompanije specijalizovane za razvoj inovativnih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata, zavesne zidove, klizne sisteme, zaštitu od sunca i zimske bašte.

U jednom takvom objektu koji, zahvaljujući vrhunskim rešenjima kompanije, odoleva vojvođanskim vetrovima dugi niz godina, organizovan je susret sa partnerima i proslavljen jubilej - 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Reynaers nije samo dobavljač, već i dragoceni partner - za arhitekte, projektante, investitore i krajnje korisnike. Da je na pravom putu, dokazuje veliki broj uspešno završenih objekata i zadovoljnih saradnika.

- Reynaers Aluminium nudi veliki izbor pouzdanih rešenja koji nama projektantima pomažu da podignemo vrednost objekata u kojima ljudi privređuju, žive i rade. Moram pohvaliti odličnu podršku koju imamo od strane stručnog tima Reynaers Aluminum-a u cilju iznalaženja najboljih i najracionalnijih tehničkih rešenja - napominje generalni direktor NORTH Engineering d.o.o Lazar Marković, dipl.ing.građ.

U kompaniji MISAL DOO podsećaju da su sa Reynaers-om otpočeli poslovnu saradnju 2020. godine kada im je bio poveren veliki projekat, sa visokim zahtevima.

- U datom trenutku smo primili ogromnu podršku od cele kompanije Reynaers. Tehnička podrška u tom trenutku nam je bila od velikog značaja i zajedno smo igrali veliku ulogu. Uspešno završen projekat i zadovoljstvo investitora samim profilima i sistemima koje nudi Reynaers rezultirao je nastavkom uspešne saradnje, a moramo priznati da, od momenta kada smo ušli u prvi projekat sa kompanijom Reynaers, potrebe naših kupaca nikada nisu stavljene sa strane kako od nas, tako ni od tima iz Reynaers-a. Mi kao njihovi partneri moramo da priznamo da smo vrlo ponosni na uspostavljanje ovakve saradnje, jer smatramo da je sistem njihovog poslovanja zaista jedinstven. Svojim nastupima i poslovanjem prema projektima i partnerima zaista i potvrđuju svoj slogan: "TOGETHER FOR BETTER" - "Zajedno za bolje" - kažu u kompaniji MISAL DOO.

 

Tim koji zajedno može sve

Na vama je samo da izaberete - prozore ultra tankog izgleda sa vrhunskim izolacionim mogućnostima, vrata dizajnirana tako da otvore okruženje i obogate životni prostor, klizna vrata koja sa lakoćom kombinuju vrhunske performanse i estetiku koja pleni. Ili možda zidni sistem zavesa koji može da zameni vaše postojeće čvrste zidove kako bi običnu sobu pretvorili u nešto spektakularno.

U izboru će vam pomoći stručni i ljubazni profesionalci kompanije Reynaers Aluminium Srbija. U proteklih 15 godina tim je narastao čak 6 puta, sa tendencijom još većeg rasta u budućnosti.

- Mi smo tim koji zajedno može sve! Together for better!

 

izvor: ekapija

Više novosti

Pogledajte arhivu novosti
Kompanija20-08-2020

Njegovo veličanstvo - Izvođač projekata

Projekti10-08-2020

RAMONDA MOUNTAIN HOTEL & SPA

Kompanija26-03-2019

Reynaers Aluminium strongly supports the circular building economy