HI-FINITY KLIZNA VRATA

Beskonačan pogled sa vrhunskim performansama

Hi-Finity klizna vrata su sinonim za moderan dizajn koji kombinuje vrhunsku savremenu estetiku sa izvanrednom performansom. Ova konstrukcijski zastakljena vrata, koja su poslednja reč tehnologije, nude mogućnost zastakljivanja od poda do plafona i od zida do zida, ergonomski dizajniranu bravu  i prikriven sistem zaključavanja. Za izbirljive vlasnike kuća ili arhitekte koji žele najnoviji savremeni dizajn i vrhunsku performansu, Hi-Finity zadaje novu referentnu vrednost.

DIZAJNIRANO DA SE NE VIDI

U svoj svojoj lepoti, Hi-Finity vrata su dizajnirana da može da se gleda kroz njih, a ne u njih. Spoljašnji ram može da se ugradi u konstrukciju zgrade, čime san o staklu od poda do plafona i od zida do zida postaje stvarnost. Međubrava između panela vrata je neverovatno uska, široka je samo 35 mm, a ram i graničnici između staklenih panela su crne boje, čime vrata ni u najmanjoj meri ne ometaju Vaš pogled.

TEHNIČKEspecifikacije
REFERENCEprojekata
PREUZIMANJEbrošure
PRONAĐITEpredstavništvo u Vašoj blizini

Kombinovanjem ovih velikih panela vrata u asortiman sa dvošinskim i trošinskim štokovima, Reynaers nudi panoramski niz od stakla za maksimalnu iskorišćenost svakog pogleda. Čak je i moguće da se kombinuje dvoje Hi-Finity vrata na sastavnim zidovima uz pomoć asortimana inovativnih rešenja za uglove.

Hi-Finity dizajn kvaka
 

 
 
 
Kvaka za Hi-Finity klizna vrata nije ništa manje od prelepo izrađenog remek dela. Sa tankim dizajnom se savršeno uklapa u vrata savremenog stila, a nežni materijali i ergonomski dizajn će Vam izazvati osmeh na licu svaki put kada je koristite.

VELIKA I PRELEPA

Sa maksimalnom visinom vrata od tri i po metra i maksimalnom težinom panela vrata od 300 kg, Hi-Finity vrata pomeraju granice mogućnosti u smislu veličine.

Hi-Finity kolica sa valjcima

 

 
 
Specijalno dizajnirani međuosovinski razmak omogućava lagano kretanje staklenih panela. Čak i paneli za velike otvore mogu bez napora da se pomeraju rukom. Klizni paneli mogu da se pomeraju ručno, automatski ili pomoću daljinskog upravljača